Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Igualtat i Feminismes destinarà més de 600.000 euros a la Xarxa LGBTI

| Actualizado a 01 julio 2022 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tivissa va acollir ahir al vespre la commemoració institucional del Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+ a les Terres de l’Ebre.

L’acte va comptar amb la participació del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández; el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons; la directora dels Serveis Territorials a Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño i l’alcaldessa del municipi, Montserrat Perelló Margalef.

Des de mitja tarda es van celebrar a la Plaça del Portal de Tivissa diverses activitats simultànies en el marc de la «Jornada sense etiquetes 2022», amb activitats per als petits com tallers de missatges sobre l’amor, pintades de mans i de ventalls de colors.

Poc després va portar-se a terme l’acte institucional. Florensa va anunciar la inversió del Departament d’Igualtat i Feminismes, amb més de 600.000 euros a l’Ebre per consolidar la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI en el període 2022-2025. La xarxa és un servei integral, de qualitat i de proximitat per a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

Comentarios
Multimedia Diari