Interior obre una oficina del Servei Català del Trànsit a l’Ebre

El conseller Joan Ignasi Elena posa aquest desplegament i la recuperació de la unitat de trànsit dels Mossos a Móra d’Ebre com a exemples de la millora dels serveis públics al territori

| Actualizado a 21 abril 2022 16:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Català del Trànsit ha posat en marxa una oficina d’atenció presencial al ciutadà a les Terres de l’Ebre. S’ubica a la seu de la Generalitat, al carrer Montcada de Tortosa, i suposa la culminació del desplegament del Departament d’Interior al territori, segons va destacar  el conseller Joan Ignasi Elena. 
D’aquesta manera, els ciutadans ebrencs ja no s’hauran de desplaçar a Tarragona, con fins ara, per als seus tràmits presencials amb el Servei Català de Trànsit, com és la gestió de multes i expedients sancionadors, els recursos de les mateixes i d’altres gestions, com ara els permisos per a proves esportives a les vies interurbanes. Segons explicà el director dels Serveis Territorials d’Interior a l’Ebre, Miquel Alonso, l’oficina, que d’entrada estarà oberta tres dies per setmana amb possibilitat d’ampliar l’horari, servirà també per ajudar i donar suport a aquells ciutadans que tenen dificultats per fer aquests tràmits administratius de forma telemàtica. 
Segons els estudis previs del departament, més d’un 25 per cent de les gestions que fins ara atenia el Servei Català del Trànsit aTarragona corresponien a les Terres de l’Ebre. 
El conseller va posar aquesta oficina com a exemple de la importància d’apropar els serveis públics als ciutadans. 
També en aquesta línia, va fer referència a la recentment anunciada recuperació de la unitat de trànsit dels Mossos d’Esquadra a Móra d’Ebre, que s’havia retallat juntament amb les de Montblanc, Mataró, Igualada, Olot i Sant Feliu de Guíxols. Una situació que calia revertir, segons Elena, per oferir una millor atenció a la població. I és que amb aquestes retallades, es donava un pitjor servei a les persones afectades per exemple per un accident de trànsit, «ja que els agents havien d’arribar de més lluny i també s’afegia més pressió als agents de seguretat ciutadana», comentà. 
La recuperació d’aquestes unitats de trànsit ha estat molt ben rebuda per part dels ciutadans i alcaldes de les zones afectades, com és el cas de la Ribera d’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari