Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Ajuntament del Perelló compra el Cinema Victòria

L’equipament era de propietat privada i tornava a oferir projeccions de cinema des del 2020. El consistori l’ha adquirit per 300.000 euros

| Actualizado a 06 diciembre 2022 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament del Perelló ha adquirit el Cinema Auditori Victòria, que fins ara era de propietat particular.

El cinema és un local històric per a la població, construït l’any 1956 i destinat a cinema, i posteriorment es va adequar a auditori municipal.

Al gener del 2020, es van recuperar les projeccions de cinema comercial i fins l’actualitat. El contracte de lloguer havia expirat el passat 2 de novembre després de 10 anys vigent i la població s’havia quedat sense cap equipament per dur a terme activitats culturals.

Per aquest motiu des de l’equip de govern es va apostar per recuperar-lo i va començar les negociacions amb els propietaris, segons ha informat l’Ajuntament del Perelló

Finalment, el consistori va poder arribar a un acord el passat 30 de novembre i es va aprovar en un ple extraodinari el 2 de desembre per un import de 300.000 euros, provinents del romanent de tresoreria.

L’equipament permetrà, així doncs, donar cobertura a tots els actes culturals que puguin arribar al municipi com s’havia fet fins ara.

En aquest sentit, l’alcaldessa del Perelló, M. Cinta Llaó, ha explicat que «no ens podíem quedar sense un equipament cultural i històric tan important com el que tenim al municipi, per això hem lluitat tot el que hem pogut per fer que la cultura segueixi present al Perelló».

Comentarios
Multimedia Diari