La companyia Lo TAT prepara un musical inspirat en 'Sister Act'

Vint actors encarnaran els personatges de la mítica pel·lícula amb una dotzena de temes de soul i funk

| Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La divertida pel·lícula i posterior musical Sister Act tindran la seua versió tortosina dalt de l’escenari de l’Auditori Felip Pedrell amb la representació de Sister TAT per part de la companyia Tortosa Arts Teatrals (lo TAT).

Serà una adaptació amb 12 temes musicals en català excepte un, i amb algunes peces a piano en directe. Resultarà un espectacle fresc i per a tota la família, amb cançons delirants basades en la música Motown, el soul i el funk. Dalt de l’escenari hi hauran fins a 20 actors, gran part de lo TAT però també amb la col·laboració d’alumnes de nivells superiors de l’Escola Municipal de Teatre. Lo TAT, Tortosa Arts Teatrals, és la companyia formada amb la primera promoció graduada a l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa. Ja ha fet altres musicals com Mamma Mia! i Cabaret.

El musical estarà dirigit per Marga Julià, i Maria Lombarte en farà la direcció musical. El paper protagonista de Deloris Van Cartier l’assumeix l’actiu Montse Hernández.

«Enguany volíem fer un espectacle de gran format i que pogués venir tota la família. Vam pensar que fer una adaptació del musical i de la pel·lícula Sister Act era una molt bona opció», explica la directora de l’espectacle, Marga Julià. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, valora com «un gran benefici per a tots» poder combinar en la programació de l’auditori obres de fora de Tortosa amb altres de fetes a casa.

L’obra es representarà els dies 1 i 8 d’abril a les 20.30 hores i els dies 2 i 9 a les 19 hores. Les entrades ja estan a la venda a l’Auditori Felip Pedrell de dilluns a dijous de 17 a 20.30 hores. L’entrada anticipada té un preu de 8 euros.

Comentarios
Multimedia Diari