La Fundació Provocant la Pau és guardonada amb el Premi Amposta

Liderada per Joan Enric Reverté, antigament conegut com Pare Jony

| Actualizado a 21 mayo 2017 14:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fundació Provocant la Pau, liderada per Joan Reverté (conegut anteriorment en la seva faceta de capellà i músic com a Pare Jon y), ha estat la guanyadora del Premi Amposta 2016. Així ho ha decidit el jurat d’aquest reconeixement, integrat per membres dels mitjans de comunicació amb presència a Amposta. El jurat ha decidit entregar aquest reconeixement a Provocant la Pau per la seva implicació en la solidaritat als refugiats dels camps de Tsalònica i per les diferents accions realitzades en la recollida d’aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria.

D’altra banda, el jurat ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l’Ebre. Ho ha fet en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d’Amposta durant els últims deu anys donant suport i servei en Salut Mental als pacients del municipi i del conjunt de les Terres de l’Ebre.

Nit dels Mitjans

L’entrega d’aquests dos guardons es farà dins del marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació el proper 18 de març al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta.

El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb aquesta ciutat, que hagin tingut una actuació destacada durant l’any, en qualsevol camp de la vida del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari