La Fundació Provocant la Pau rep el premi Amposta 2016 per la seva tasca

Menció especial per a la Fundació Pere Mata

| Actualizado a 21 mayo 2017 14:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fundació Provocant la Pau, liderada per Joan Reverté (conegut anteriorment com a Pare Jony), ha estat la guanyadora del Premi Amposta 2016. El jurat, integrat pels membres dels mitjans de comunicació amb presència a la capital del Montsià, ha decidit entregar aquest reconeixement a Provocant la Pau per la seva implicació en la solidaritat als refugiats dels camps de Tsalònica i per les diferents accions realitzades en la recollida d’aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria.

La Menció Especial ha estat per a la Fundació Pere Mata a les Terres de l’Ebre, en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d’Amposta durant els últims deu anys donant suport i servei en salut mental.

Les dues entitats van rebre el guardó en un acte celebrat aquest dissabte al vespre al saló d’actes de l’Ajuntament d’Amposta, en el marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació.

El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb aquesta ciutat, que hagin tingut una actuació destacada durant l’any en qualsevol àmbit.

Comentarios
Multimedia Diari