La Generalitat obre expedient als organitzadors de 'Toros al Mar' a les Cases d'Alcanar

L'activitat va tenir lloc l'agost d'aquest any i va ser denunciada per l'entitat animalista Actyma

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

La Generalitat denunciarà els organitzadors de l'espectacle 'Toros al Mar' de l'agost passat a les Cases d'Alcanar, a Alcanar (Montsià), segons ha informat l'Associació Contra la Tortura i el Maltractament als Animals (Actyma). Aquestat entitat, que va ser la que va denunciar l'activitat, ha rebut una notificació de la Generalitat en la qual es confirma l'obertura d'expedient sancionador. Actyma recorda que la Generalitat ja n'havia obert un altre contra un espectacle de les mateixes característiques que va tenir lloc a l'Ampolla (Baix Ebre), així com que aquests esdeveniments estan prohibits a Catalunya després de la sentència ferma 402/2013 del Contenciós Administratiu 1 de Tarragona.

 

Al comunicat on s'informa d'aquests fets, Actyma celebra que se sancioni aquests ajuntaments i subratlla que la "batalla legal" que ha dut a terme suposa "una victòria" contra la celebració d'una modalitat de correbous "prohibida".

Comentarios
Multimedia Diari