Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Plataforma de la «carretera de la vergonya» lamenta un nou accident

Aquest dilluns un turisme va patir una sortida de via, on no hi ha vorals, i va caure a un arrossar a tocar de la carretera, sense fer ferits.

| Actualizado a 01 agosto 2022 22:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Nou accident a la carretera que uneix la Ràpita amb Poble Nou del Delta i el Trabucador, al delta de l’Ebre. Aquest dilluns un turisme va patir una sortida de via, on no hi ha vorals, i va caure a un arrossar a tocar de la carretera, sense fer ferits. Fins al lloc s’hi van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra, segons van informar des de la Plataforma #lacarreteradelavergonya.

El grup veïnal ha lamentat aquest nou accident i ha denunciat el que consideren «inacció de les institucions» pel que fa a la reivindicada millora de la via.

La carretera és molt estreta, no te vorals, es troba en mal estat i durant l’estiu, a més, ha de suportar una gran densitat de trànsit, de turismes, bicicletes, camions i també autocaravanes, entre d’altres, que es desplacen cap a les platges del Delta.

Des de la Plataforma #lacarreteradelavergonya lamenten que des dels ajuntaments implicats d’Amposta i la Ràpita, i des de la Diputació de Tarragona (que s’ha de fer càrrec de les obres de millora), «es va dir que la reforma integral de la via començaria el 2022». «La redacció del projecte d’obra se va anunciar fa més d’un any i el projecte encara no està enllestit. Des de la Diputació havien dit que estaria al juny».

Comentarios
Multimedia Diari