La Ràpita ofereix les Jornades Gastronòmiques del Caldo

Del 22 al 30 d’abril, onze restaurants oferiran menús amb aquest plat típic que els mariners mengen a la barca com a protagonista

05 abril 2022 17:50 | Actualizado a 06 abril 2022 13:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ràpita estrena les I Jornades Gastronòmiques ‘del Caldo’ que se celebraran del 22 al 30 d’abril al municipi. Un total d’onze restaurants oferiran menús gastronòmics que uneixen l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. Les jornades es van presentar ahir al port pesquer del municipi, per destacar la importància d’engegar unes noves jornades gastronòmiques que permetran a la ciutadania gaudir dels plats mariners més emblemàtics de la Ràpita i menjar allò que els mariners mengen dalt de la barca.

Aquestes jornades se sumen al calendari de jornades gastronòmiques que es duen a terme a la Ràpita al llarg de tot l’any, dedicades també al llagostí, el polp, l’arròs o la galera.

«Engeguem unes Jornades Gastronòmiques que ens permeten combinar gastronomia i identitat, és a dir, la fórmula imprescindible perquè la gent les gaudeixi al màxim», afirmà l’alcalde del municipi, Josep Caparrós. «I podem fer-les possible gràcies al saber fer dels restauradors de la Ràpita i del producte de primera qualitat de la mar de l’Ebre que els pescadors ens porten cada dia a la llotja», afegí.

El secretari de la Confraria de Pescadors Verge del Carme, Joan Balagué, va agrair a l’Ajuntament i als restauradors locals que facin «aquesta promoció del nostre producte, que a la vegada destaca i reconeix la cultura pescadora en aquests temps tan difícils». Per la seva banda, Inma Boria, com a representant dels restauradors locals que participen en les jornades, va convidar tothom a què anar «a degustar aquest plat tan excel·lent i identitari que és diferent a tots els llocs».

Comentarios
Multimedia Diari