La Rider 1000 portarà 2.500 moters a Tortosa

El Pavelló Firal de Tortosa es convertirà, durant tot un cap de setmana, en la capital del mototurisme de Catalunya

| Actualizado a 26 septiembre 2021 07:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa acollirà el 2022 la Rider 1000, un important esdeveniment moter organitzat pel Moto Club Manresa, que celebrarà la seua desena edició l’any que ve.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha expressat la voluntat de l’Ajuntament «d’acollir el màxim nombre possible d’esdeveniments esportius a la nostra ciutat, i tenir els equipaments preparats, ja que més enllà de l’activitat esportiva generen activitat econòmica i oportunitats per al territori». És per aquest motiu, que «hem acollit de forma immediata el projecte, a més que serà un moment important ja que és el seu desè aniversari».

L’alcaldessa ha explicat que arribaran a la ciutat fins a 2.500 motos que participaran a l’esdeveniment. «Arribaran persones no només de Catalunya sinó d’arreu de l’Estat i passaran tot un cap de setmana a la nostra ciutat juntament amb els seus acompanyants».

Així, l’edició 2022 de la Rider 1000 comptarà amb la participació de més de 2.500 amants de les motocicletes que, amb diferents nivells d’experiència i rodatge, afrontaran diferents reptes en les quatre categories existents: els 1.000km, 700km, 500km o 300km. Al llarg dels quilòmetres, l’organització hi distribueix diferents punts de control on es fa seguiment i fitxatge de cadascun dels participants.

El Moto Club Manresa és el segon club més antic de Catalunya i la Rider 1000 és l’esdeveniment més important d’Espanya a nivell de participants. A Tortosa tindrà lloc el maig del 2022, en una data per concretar.

«Quan ens vam plantejar sortir de Manresa vam pensar de seguida en Tortosa. El 2019 la Rider va passar per Tortosa i la rebuda que vam tenir va ser magnífica. Josep Borrell ens ha obert les portes i volem fer un agraïment a l’Ajuntament de Tortosa per totes les facilitats», declara Pep Requena, responsable tècnic de la Rider 1000.

Des de la primera edició, es treballa conjuntament amb Mossos d’Esquadra i amb el Servei Català de Trànsit per tal de garantir la seguretat de tots els participants. «A més, els intineraris es fan en funció dels inscrits, per no coincidir i que no hi hagi massa densitat de motos», detalla Requena. La filosofia de la Rider 1000 es basa en el respecte mutu entre els participants i entre aquests i el territori, donat el seu caràcter no competitiu.

Comentarios
Multimedia Diari