Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Sénia premia els esportistes en la XIV Nit de l’Esport Senienc

Es van premiar esportistes i clubs en les nou categories dels premis

| Actualizado a 02 agosto 2022 15:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de la Sénia va organitzar el passat 30 de juliol la XIV Nit de l’Esport Senienc. Un acte on es fa un reconeixement a tots els i les esportistes locals que han aconseguit èxits destacables en les seues modalitats la temporada 2021/2022.

La gala va començar amb els parlaments del regidor d’Esports, Pau Garcia, que va presumir públicament de la salut esportiva de la població, fent èmfasi en la tasca voluntària de les entitats locals, tot agraint la feina desinteressada de les persones que les componen desinteressadament perquè tiren endavant, així com de les famílies que recolzen els i les esportistes setmana a setmana.

Seguidament, va oferir unes paraules el Representant de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, que va voler felicitar a totes les candidates i candidats, destacant la seua importància com a representants de la Sénia arreu del territori.

Per cloure els parlaments, l’alcalde, José Ramón Bellaubí, va tenir unes paraules d’agraïment per a totes les entitats locals, que amb el seu esforç i dedicació possibiliten que els esportistes seniencs puguen gaudir del seu esport preferit.

Una vegada acabats aquests, es van concedir els premis a millors esportistes seniencs i senienques. A cada candidat se li va fer entrega d’un obsequi i un diploma reconeixent la seua candidatura, i al guanyador, a més, un trofeu i un val a bescanviar a qualsevol de les botigues del poble.

Per finalitzar l’acte es va fer entrega del Premi a la Trajectòria Esportiva a Franc Redolid Sanz, membre del Club Futbol la Sénia. Jugador amb una àmplia experiència, que ha format part del Barbastro i el Castelló B a 3a divisió, sent convocat inclús amb el primer equip a 2a divisió i Copa del Rey. També ha jugat en equips de la zona com el Tortosa a 1a Catalana i al CF Jesús Catalònia, CF Ulldecona i CF la Sénia, on pensa els guants enguany, a 2a Catalana.

Finalment, cal agrair la col·laboració de les entitats esportives locals, ja que gràcies a elles podem presumir de tindre grans esportistes amb èxits arreu del territori.

Comentarios
Multimedia Diari