La Terra Alta debat el seu model de gestió turística

El programaTerra Alta Més impulsa des de fa anys accions i jornades per millorar la cooperació entre les empreses de la comarca

| Actualizado a 29 marzo 2019 10:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el marc del projecte «Treball a les 7 comarques», Terra Alta Més organitzà ahir una jornada professional adreçada al sector turístic de la Terra Alta per conèixer diferents models d’èxit de gestió turística a Catalunya i debatre sobre elements que podrien ser d’interès pel futur turístic de la comarca. 

La jornada va celebrar-se al convent de Sant Salvador, a Horta de Sant Joan. Hi van participar destinacions com el Penedès, la Garrotxa o el Pallars Jussà, que han apostat per models de gestió publicoprivada que els han permès tirar endavant projectes col·lectius de dinamització i comercialització del seu territori.

També va celebrar-se una taula rodona en què l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, l’Associació d’Empreses de la Via Verda i diverses empreses turístiques de la Terra Alta van debatre sobre quines són les claus de futur per millorar la competitivitat turística de la comarca.
D’altra banda, a l’inici de la jornada, també es parlà sobre quines han estat les accions que s’han dut a terme en matèria d’enoturisme, oleoturisme i cicloturisme, productes clau per al territori. Aquesta explicació va anar a càrrec de DCB Turisme, Tourislab i Oleasoul.

 El punt i final de la jornada d’ahir el va posar Santi Valldepérez, expert en comunicació turística, qui va explicar la importància de sumar en turisme i com crear sinergies efectives des de la comunicació.

Comentarios
Multimedia Diari