L’equip de govern de Deltebre renova el cartipàs

Reforça l’àrea de DeltebreTerritori, amb Francisco Castro com a tinent d’alcaldia, amb la finalitat de desenvolupar el POUM del municipi

| Actualizado a 08 octubre 2021 09:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El nou equip de Govern de l’Ajuntament de Deltebre ha presentat el nou cartipàs per encarar el darrer tram del mandat 
Es presenta un cartipàs que manté l’estructura de les quatre àrees vigents, però que reforça #DeltebreTerritori, amb Francisco Castro com a tinent d’alcaldia, amb finalitat de desenvolupar el POUM, solidificar el compromís amb la defensa del territori i donar més èmfasi a les problemàtiques del dia a dia.
Per aquest motiu, es crea la regidoria de Defensa del Territori, de la qual se n’ocuparà Anna Giménez, i es crea una nova subàrea, la de #DeltebreSostenible, que estarà conduïda per Kilian Franch com a tinent d’alcaldia, i que englobarà les regidories d’Imatge de Poble (Kilian Franch), Polítiques Ambientals i Platges (Kilian Franch), Sector Primari (Robert Bertomeu) i Equipaments i Actes (Carme Franch).
Pocs canvis en el marc de l’àrea de #DeltebreProjecció, que mantindrà com a tinent d’alcaldia a Carlos Serra, però que incorporarà a Francisco Castro com a responsable de la cartera de Revalorització Econòmica amb l’objectiu del desenvolupament del Polígon Industrial i l’ampliació del port de Deltebre.
També, com a novetat, cal destacar que serà Ingrid Santiago qui esdevindrà responsable de la Inserció Laboral, ocupant d’aquesta manera el relleu de Lluïsa Ventura que, tot i que mantindrà la gestió de Servei a les Persones, esdevindrà tinent d’alcaldia de #DeltebreEficient i assumirà les regidories d’Hisenda, Gestió Interna i Protocol.
Pel que fa a l’àrea de #DeltebreActiu, amb Robert Bertomeu al capdavant, es crea la regidoria d’Acció Intergeneracional i Comunitària, que estarà a càrrec de la nova regidora Rosa Royo i que aglutina sota aquest nom les regidories i funcions d’Infància i Adolescència, Joventut, Gent Gran i Multiculturalitat, amb l’objectiu de dinamitzar les accions destinades a tots aquests col·lectius.

Diners de les Festes Majors

D’altra banda, més de 750 persones, majors de 16 anys i empadronades a Deltebre, han participat en la segona volta del procés de participació per escollir on destinar els diners de les Festes Majors 2021. De les 10 opcions finalistes, els votants tenien la possibilitat de seleccionar fins a tres propostes per així distribuir una dotació econòmica de 100.000 euros. N’han sortit escollides les opcions de l’arranjament de carrers, la millora de la situació dels animals abandonats i l’enllumenat del Passeig del Riu.

Comentarios
Multimedia Diari