Més de 2.000 joves ebrencs passaran pel Fòrum Jove, inaugurat a Amposta

La cita anual enguany inclou com a novetat més de 50 activitats programades en altres espais, com tallers, xerrades o obres de teatre

| Actualizado a 17 febrero 2022 09:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre va donar ahir el tret de sortida. Fins demà divendres, més de 2.000 joves de totes les Terres de l’Ebre, en la seua majoria estudiants de secundària, passaran pel Fòrum Jove per participar en alguna de les més de 50 activitats programades dins aquesta cita anual que inclou tallers, xerrades, serveis d’orientació i la fira d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre.

A aquestes 2.000 persones, se li han de sumar tot el jovent que visitarà la fira ubicada a l’auditori municipal, on hi ha tota l’oferta formativa d’estudis superiors que hi ha al conjunt de les quatre comarques ebrenques.

Ahir al matí A Amposta, primer dia de Fòrum, el director general de Joventut, Àlex Sastre, acompanyat de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, la regidora de Joventut i altres autoritats van visitar els estands de la fira instal·lats a l’auditori, on van poder conèixer de primera mà tota aquesta oferta.

Com a novetat, durant tres dies, el Fòrum jove tindrà xerrades sobre associacionisme i emprenedoria juvenil; tallers d’art, d’ocupació i de relació a l’espai públic; un trivial per la ciutat; visites guiades a l’Oficina Jove, el FabLab i el Sindicat; i obres de teatre i exposicions, que es podran realitzar en diferents espais com el Casal, l’Oficina Jove, Lo Sindicat, el Mercat o el parc dels Xiribecs.

D’aquesta forma, les activitats i els serveis d’orientació educativa i laboral responen a necessitats del jovent més específica, i alhora es permeten reduir l’aforament de la fira com a prevenció contra la Covid.

El Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre està organitzat de forma conjunta pel Departament de Joventut, les oficines joves de les quatre comarques ebrenques i l’Ajuntament d’Amposta.

Nova Oficina Jove

També ahir va tenir lloc la inauguració de la remodelada Oficina Jove del Montsià.

Aquest servei es prestava fins al moment a la primera planta del Casal i amb aquesta nova ubicació es pretén poder oferir una atenció més directa al jovent, en estar ara a peu de carrer.

L’Oficina Jove ofereix, entre d’altres, orientació formativa i laboral.

Comentarios
Multimedia Diari