Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Més de 40 activitats i rutes en motiu del Dia del Turisme aquest cap de setmana a Tortosa

L’Ajuntament organitza visites a espais, rutes turístiques, activitats lúdiques i dos concerts. Diumenge tindrà lloc l’actuació de The Tyets

19 septiembre 2023 19:47 | Actualizado a 20 septiembre 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses Turístiques de Tortosa, oferirà més d’una quarantena d’activitats i rutes aquest cap de setmana amb motiu del Dia Mundial del Turisme, amb visites a espais, rutes turístiques, activitats lúdiques i concerts. Cal recordar que diumenge a les 20 hores també tindrà lloc l’actuació de The Tyets, al parc municipal.

«El turisme és un sector estratègic que cal seguir impulsant per donar a conèixer el patrimoni de la ciutat entre els visitants, però també entre els mateixos tortosins, que a vegades el desconeixen. Volem omplir la ciutat de vida», ha expressat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

Així, com ha especificat la regidora de Turisme, Sònia Rupérez, hi haurà visites a la Casa Brunet, al refugi antiaeri número 4, una ruta amb l’arqueòleg Ramon Ferré, una altra amb l’historiador Hilari Muñoz i una tercera sobre el rector de Vallfogona amb el filòleg Enric Querol, sortides amb Lo Sirgador, visites a l’espai Cota 0 i un concert als Jardins del Príncep. La programació i les reserves es poden fer al web tortosaturisme.cat.

«Animem a tothom a gaudir del patrimoni de la nostra ciutat, que és una vertadera sort que tenim», ha valorat així mateix el president d’Amics dels Castells, Jordi Mulet. «Per a la ciutadania també és una oportunitat, ja que a vegades només gaudeixen dels actius els turistes», ha apuntat Jordi Domingo, de l’Associació d’Empreses Turístiques.

A més a més, dissabte i diumenge també tindrà lloc la segona Trobada de Scooteristes, que portarà a Tortosa un total de 130 amants de les motos clàssiques.

També la Trobada de Scooteristes portarà a Tortosa un total de 130 amants de les motos
Comentarios
Multimedia Diari