Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Mor el periodista Joan Nadal, fundador de ràdio Ulldecona

Va nèixer l’any 1930 i, en els últims anys, va rebre alguns homenatges

31 mayo 2023 17:20 | Actualizado a 31 mayo 2023 19:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimecres s’ha conegut la notícia del traspàs de Joan Nadal. Nascut el 1930 a Ulldecona, va ser l’impulsor de Ràdio Ulldecona. La va crear el 1949 i, després d‘algunes etapes, s’ha reconvertit en U Ràdio.

La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya s’ha sumat aquest dimecres per mitjà d’una nota de premsa a les mostres de condol per la mort de Nadal. Joan Nadal va ser el primer Micro Daurat que va atorgar la Demarcació de Terres de l’Ebre del CPC l’any 2019, precisament per a agrair-li i reconèixer-li la dedicació al món de la comunicació. L’any passat també va rebre el reconeixement del CPC per portar 35 anys de col·legiació.

També l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, s’ha sumat a les mostres de condol a les xarxes socials: «Mai li agraïrem prou la seua feina, la seua visió estratègica, el caràcter emprenedor i la seua sabiduria sempre al servei del poble. Els últims anys ja rebut diversos homenatges discrets com era ell. Ara toca preparar un reconeixement de més abast. S’ho mereix»,

Comentarios
Multimedia Diari