Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Exposició a Tortosa sobre la creació de peces per a restaurants
amb estrella Michelin

| Actualizado a 22 junio 2022 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa exposa la mostra ‘4 estrelles’, que recull el procés de creació de peces elaborades per estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior de Modelisme i Matriceria Ceràmica de l’Escola i l’Institut de l’Ebre i que s’utilitzaran als restaurants amb Estrella Michelin Villa Retiro de Xerta, Les Moles i l’Antic Molí d’Ulldecona i a l’empresa Ematsa (Empresa Municipal Mixta Aigües de Tarragona).

La mostra es pot visitar fins al 27 de juny a les instal·lacions de l’Escola (Plaça Sant Joan, 5 de Tortosa) i forma part dels actes de celebració del 70è aniversari dels estudis d’art de la Diputació a les Terres de l’Ebre.

L’exposició detalla tot el procés de creacció i producció, des de l’elaboració de les maquetes, els dissenys en 3D, els motlles i les matrius i fins a obtenir les peces finals. En concret, s’hi poden veure els plats i safates de ceràmica i porcellana que ara formaran part de les cuines i obradors dels restaurants, així com una gerra romana remodelada per fomentar l’ús de l’aigua de l’aixeta per a Ematsa. L’alumnat ha treballat aquests projectes a partir d’un encàrrec professional real, tenint en compte tots els requeriments necessaris.

Comentarios
Multimedia Diari