Nova edició del Premi Federico Mayor Zaragoza

L’objectiu del certamen d’enguany és sensibilitzar i crear consciència sobre la igualtat entre dones i homes

| Actualizado a 14 febrero 2022 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja s’han fet públiques les bases de la convocatòria del XV Premi Federico Mayor Zaragoza que organitza conjuntament l’associació Amigues i amics de la UNESCO de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili.

L’objectiu d’aquest certamen és sensibilitzar i crear consciència sobre la igualtat de dones i homes i, alhora, buscar solucions i compromisos en un tema que implica a tothom.

Els participants són escoles, instituts, universitats, entitats, institucions i altres. Hauran d’elaborar un vídeo, en equips d’almenys 3 persones, de 2 minuts de durada, sota el lema: «Dones i homes en igualtat». 

Aquesta temàtica està relacionada amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5, impulsat per les Nacions Unides.
La dotació dels premis concedits consistirà en un primer, segon i tercer premi per a cada categoria de 400, 250 i 150 euros respectivament.
Algun premi pot quedar desert, si així ho estima el jurat i tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació.

El termini d’inscripció i tramesa dels vídeos és del 24 de gener al 25 de març de 2022 i cal emplenar el full d’inscripció a www.unescotortosa.cat.
L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa, el dia 21 de maig. Serà presidit pel Dr. Federico Mayor Zaragoza, President de la Fundación Cultura de Paz i exdirector General de la UNESCO.

Comentarios
Multimedia Diari