Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Nova fase de renovació de paviments i serveis a la zona de Vora Parc

En marxa les obres de millora del ferm i l’enllumenat al carrer Joan Miró, amb una inversió per part de l’Ajuntament de 139.000 euros

| Actualizado a 18 mayo 2022 22:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament de Tortosa executa una nova fase de renovació de voreres a l’àmbit de Vora Parc, dins de les obres de millora de la via pública engegades en els últims mesos a la ciutat. En aquesta zona ja s’havien canviat els paviments i serveis als carrers Rosa Maria Molas, Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, i ara s’emprèn el tram del carrer Joan Miró.

Segons expliquen des del govern municipal, l’actuació permet arranjar algunes zones que presentaven desperfectes pel creixement expansiu de les arrels de l’arbrat. A més, es dona continuïtat a les actuacions anteriors mitjançant l’ús del mateix tipus de paviment: una combinació de materials de color terra vegetal i de gris amb pigments negres.

Així mateix, l’actuació també suposa la substitució de la línia d’enllumenat públic. Això inclou la renovació de totes les lluminàries, que passaran a ser de tecnologia LED, «més eficients i amb un estalvi energètic». En total, l’actuació se centra en un espai d’uns 1.000 metres quadrats i suposa una inversió de 139.000 euros.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha avançat que, paral·lelament, l’Ajuntament ja treballa en el següent projecte que actuarà sobre l’àmbit de Vora Parc i que s’iniciarà durant els pròxims mesos: suposarà l’arranjament del carrer Soriano Montagut, amb una previsió pressupostària de 360.000 euros. Amb aquesta quantitat, les actuacions efectuades a l’àmbit de Vora Parc durant l’últim any i mig suposen un volum d’inversió de poc més d’un milió d’euros. «És una gran inversió, que hem fet de manera consensuada amb l’associació de veïns del Temple, i que era necessària per a millorar les voreres i seguir fent que Tortosa siga una ciutat més amable per a les persones i més sostenible», afirma Roigé.

A més de les actuacions a l’àmbit de Vora Parc, pròximament també s’iniciaran obres de millora a les voreres d’altres carrers del Temple, com Marina o Ciutadella. També a la ronda Docs, on a més de renovar les voreres i l’enllumenat, també s’habilitarà un tram de carril bici.

Comentarios
Multimedia Diari