Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Organitzen a Sant Jaume una jornada esportiva en benefici de
la investigació de l’ELA

| Actualizado a 24 junio 2022 10:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Dissabte se celebrarà a Sant Jaume d’Enveja la I Jornada esportiva i solidària Ens Movem per l’ELA. La iniciativa té el propòsit de recollir fons per a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa que actualment no té cura.

La jornada, impulsada per l’Ajuntament del municipi i la família d’Ildefonso Oliveras, un veí diagnosticat d’ELA, consistirà en una cursa a peu de 6 quilòmetres i una travessa nedant pel riu Ebre amb una distància de 2.000 metres. Hi haurà també proves de categoria popular amb una caminada i una travessa de natació de 600 metres. Els assistents podran veure de prop les proves, ja que hi haurà la possibilitat de llogar un caiac per seguir la travessa o d’agafar un número simbòlic per a la carrera.

Ildefonso Oliveras anima a participar subratllant que cal molta investigació i recursos per trobar una cura, «la majoria de diners que es destinen ara a la investigació provenen de fons privats com fundacions, associacions, particulars o esdeveniments solidaris com el de dissabte».

Per participar cal apuntar-se al web ens Movem per l’ELA o a la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja.

Comentarios
Multimedia Diari