Promouen un complex residencial per a majors de 50 anys a l'Ametlla

L'empresa Vida Eco Homes ha anunciat la voluntat de construir entre 2015 i 2016 un centenar d'apartaments i un hotel de cinc estrelles amb 25 suites de luxe

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’empresa Vida Eco Homes SL ha anunciat la voluntat de construir a l’Ametlla de Mar un complex d’un centenar d’apartaments de construcció baixa de 1, 2 i 3 dormitoris, i un hotel de 5 estrelles amb 25 suites de luxe.

Tot pensat per a atendre les necessitats de gent de més de 50 anys, afavorint un sistema de comprensió social i serveis modèlics, amb grans espais d’enjardinament comuns, edifici mèdic, biblioteca, centre de salut i benestar, salons, capella, zona comercial i tallers.

Anomenat La Vida Eco Village, ocuparà una extensió de 32.558 m2 i suposarà una inversió superior als 25 M€ a la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar. El complex crearia entre 150 i 200 llocs de treball directes al municipi.

El projecte, que ja compta amb els permisos municipals, el suport de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Situat a 20 minuts del mar, està pensat per donar sortida a una demanda cada vegada més gran de la població mundial i més concretament europea en edat de jubilar-se. Aquesta franja d’edat, a més d’incrementar-se gradualment, cada cop és més habitual que optin per viure i passar llargues temporades en propietats adquirides en països càlids.

De moment, aquest 2015, està prevista la construcció de 32 apartaments, a més de l’hotel i els serveis comunitaris, mentre que els 68 apartaments restants es construirien al llarg de l’any 2016. D’aquests apartaments, 87 es podran adquirir en propietat per un període de 99 anys, mentre que la resta ho podran fer per períodes més curts de 15 anys.

El projecte compta amb el suport d’importants companyies com Renault que serà el proveïdor de cotxes elèctrics, a més de la Universitat de Deusto, Ellite Aliance i Arquima, Arquitectura e Ingeniería de la Madera. A mes s’accepten inversors locals que vulguin participar dintre del desenvolupament financer del projecte.

Una de les particularitats del complex és l’aposta per l’impuls de pràctiques d’autogestió ecològica en el consum d’aigua i energia.

El projecte s’ha presentat aquesta setmana a l’Ametlla de Mar, en un acte amb la presència de la presidenta de Vida Eco Homes SL i de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro.

Comentarios
Multimedia Diari