Riba-roja d'Ebre promou el turisme més enllà de la pesca fluvial

L'Ajuntament ha editat un catàleg amb els actius del municipi i un plànol amb les localitzacions del patrimoni

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Riba-roja d’Ebre treballa per promoure i diversificar el turisme, centrat actualment en la pesca fluvial al pantà. En aquest sentit, l’Ajuntament presentà ahir la nova documentació turística que ha de servir per enfortir l’activitat turística i de serveis del municipi.

Es tracta d’un catàleg, que sota el lema ‘Riba-roja d’Ebre: l’aigua en tots els sentits’, recull imatges i textos que presenten Riba-roja d’Ebre, els seus valors i els seus recursos al visitant i al públic en general. Són 24 pàgines, en català, castellà i anglès, que repassen la història i els actius del municipi i en les quals s’inclou també un plànol de la vila amb informació útil i de serveis, així com el llistat d’empreses i comerços locals.

Complementant el catàleg s’ha editat també el plànol de la vila amb informació de serveis i un mapa amb rutes a peu i en BTT pel terme municipal.

L’edició d’aquest nou material, segons han explicat l’alcalde Antonio Suárez i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, vol diversificar el tradicional pes que la pesca té en el sector turístic local, i realçar altres recursos amb què també compta el municipi, com són el senderisme, la BTT o el patrimoni cultural i històric.

L’Ajuntament també vol mostrar una oferta de serveis complementària amb els municipis de l’entorn, com ara Flix, La Fatarella o Almatret.

«Aquest material s’ha editat pensant en un públic objectiu tant del territori com de fora, incloent-hi turistes estrangers, de l’estat o de territori nacional, així com residents, ja que hi podran trobar informació útil. També es busca arribar a públics específics a través de xarxes socials i Internet», ha destacat l’alcalde.

S’han editat, en una primera tirada, 1.000 exemplars de cada document, que es repartiran per establiments locals, empreses del sector turístic del territori, oficines de turisme, fires, al centre d’informació de la central nuclear d’Ascó o l’espai natural de Sebes a Flix.

L’edició d’aquest catàleg i plànol és el primer pas per millorar la promoció turística i econòmica del municipi, que seguirà amb la implementació de plafons informatius als punts d’interès del poble, senyalitzacions al nucli antic i a la zona de l’embassament de Riba-roja.

Comentarios
Multimedia Diari