Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Roquetes dona el tret de sortida demà a deu dies de festes

| Actualizado a 30 junio 2022 12:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, el regidor de Festes, Sisco Ollé i el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, han presentat oficialment el llibre del programa de les Festes Majors de Roquetes 2022, que se celebraran de l’1 al 10 de juliol.

El regidor de Festes, Sisco Ollé, ha destacat la portada del llibre de festes que novament és obra de l’il·lustrador roquetenc, Ignasi Blanch, aquest any amb el lema «Ens devíem un pas doble».

Ollé ha agraït «l’esforç del Patronat per organitzar la multitud d’actes que s’han preparat, que seran aptes per a tothom i per a totes les edats amb l’objectiu que la gent surti al carrer i s’oblidi del mal tràngol que ha suposat la pandèmia». Ollé ha destacat com a novetat important, que «ha partir d’aquest any les Festes Majors de Roquetes comptaran amb Hereus i Hereuets, un canvi de dinàmiques a favor de la igualtat de gènere que han vingut per a quedar-se».

Per la seva part, el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, ha ressaltat dels actes programats aquest any, l’homenatge que el divendres 1 de juliol es farà als gegants de la ciutat, Isabel i Gregori, pel seu 75è aniversari. A l’ofrena de Flors i Fruits portaran la bandera de la ciutat l’Associació de Dones de Roquetes pel seu 25è aniversari i els portadors de la bandera del Patronat de Festes seran Encarna Cardona i Robert Monllau, per la seva plena dedicació a l’entitat durant 20 anys. Una altra de les novetats d’aquest any és la 1a trobada multicultural organitzada per Càritas Roquetes, amb la qual es vol donar visibilitat a totes les cultures que hi conviuen a la ciutat.

L’alcalde, Ivan Garcia, també ha explicat que hi haurà l’exposició fotogràfica «Roquetes Orígens» i que la pregonera enguany serà Noèlia Gallardo Borràs, investigadora del projecte Emma a l’Hospital Verge de la Cinta, contra el càncer de mama.

Comentarios
Multimedia Diari