Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Rugbi inclusiu per a centres ebrencs d’educació especial

Una cinquantena d’alumnes participen en la primera trobada organitzada pel centre Sant Jordi de la Diputació de Tarragona

| Actualizado a 04 mayo 2022 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Integritat, passió, solidaritat, disciplina i respecte. Aquests són alguns dels valors que es van treballar ahir al matí durant la primera trobada de rugbi inclusiu de les Terres de l’Ebre, organitzada pel Centre d’Educació Especial Sant Jordi, de la Diputació de Tarragona al poble de Jesús, Tortosa.

Una cinquantena d’alumnes de diferents centres d’educació especial de les comarques ebrenques hi van prendre part, tot posant de manifest que el rugbi és un esport inclusiu, on totes les persones hi tenen cabuda, independentment de les seves característiques.

L’escola Verge de la Cinta de Tortosa, l’escola Àngel d’Amposta i el propi CEE Sant Jordi de la Diputació van posar en pràctica l’anomenat rugbi cinta, una forma divertida per iniciar-se en la pràctica d’aquest esport.

Després del joc, la trobada va finalitzar amb el «tercer temps», un espai que afavoreix la relació i convivència entre tots els participants. Tots van passar ahir al camp de Jesús una jornada divertida i molt activa.

El centre d’educació especial Sant Jordi de la Diputació de Tarragona a Jesús ja fa dos anys que promou la pràctica del rugbi inclusiu entre l’alumnat, el professorat i les seues famílies.

De fet, aquest projecte, sota el nom «Iguals amb un esport diferent» és candidat a la quinzena edició dels Premis Federico Mayor Zaragoza, que es lliuraran el proper 21 de maig a Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari