Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Setze platges de la demarcació, reconegudes per la seua riquesa natural

Un total de 16 platges de les Terres de l’Ebre i Tarragona han rebut el reconeixement de Platges Verges, atorgat per Ecologistes en Acció

| Actualizado a 19 julio 2022 19:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un total de 16 platges de les Terres de l’Ebre i Tarragona han rebut el reconeixement de Platges Verges, atorgat per Ecologistes en Acció. En concret, es tracta de les Timbes i Aiguamoll de Sòl de Riu a Alcanar; el Trabucador a la Ràpita; la Bassa de l’Arena, la Marquesa i la punta del Fangar al terme municipal de Deltebre; Cala Maria i la platja del Baconé de l’Ampolla i fins a set de l’Ametlla de Mar: Estany Podrit, Torrent del Pi, platja de Santes Creus, cala de La Llenya, caleta del Cap de l’Àliga, platja de l’Illot, platja de Port Olivet. També ha rebut la distinció la platja dels Muntanyans a Torredembarra.

Després de dos anys de suspensió degut a la pandèmia, l’entitat ecologista ha reprès l’edició anual dels guardons Platges Verges, enguany la novena, que tenen com a finalitat la preservació del patrimoni litoral de la costa.

En l’acte de lliurament dels guardons, Ecologistes en Acció ha denunciat el retard de la Generalitat en aplicar la Llei de preservació del litoral, aprovada l’any 2020 però encara sense efecte en aspectes com la qualificació dins del catàleg de platges de les que són de protecció especial, «element fonamental per aconseguir una protecció del patrimoni natural costaner».

Comentarios
Multimedia Diari