Terres de l'Ebre per la Independència organitza una caravana de vehicles pel territori el pròxim 27 de juny

La convocatòria, a tres mesos del 27S, vol reclamar les eleccions plebiscitàries i el suport dels partits a la constitució de la "nova República Catalana"

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Terres de l'Ebre per la Independència organitza una caravana de vehicles de nord a sud del territori per al pròxim dissabte, 27 de juny, a tres mesos justos de les eleccions previstes al Parlament, per reivindicar el caràcter plebiscitari dels comicis i el suport dels partits polítics al procés constitutiu per crear la "nova República Catalana". La caravana s'iniciarà a Riba-roja d'Ebre i acabarà a Deltebre -on es prepara un dinar popular i un concert del grup Crator al parc del Riu-, sumant cotxes a les diferents poblacions del recorregut. L'acte, segons l'organització, vol servir per "posar, un cop més, el nostre territori al mapa" i demostrar el compromís amb el procés de construcció nacional.

"Nosaltres també volem una República Catalana que ens garanteixi igualtat social, protecció a les famílies en risc d'exclusió, dret a l'habitatge, ajudes als infants que viuen en condicions precàries, a més a més d' un marc legal que castigui amb força i duresa la corrupció. Un acte, en definitiva per reivindicar, entre tots i totes, els nostres drets socials que estem segurs que en un nou estatus per a Catalunya aconseguirem", han assegurat des de Terres de l'Ebre per la Independència.

Comentarios
Multimedia Diari