Tortosa patirà restriccions de trànsit divendres i dissabte per la Volta Ciclista

La Volta fa un final d'etapa al Port i tornarà a sortir des de Tortosa

| Actualizado a 21 mayo 2017 14:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper divendres 24 de març, la 97a Volta Ciclista a Catalunya fa un final d’etapa al Port i l’endemà dissabte té lloc a Tortosa la sortida de la penúltima etapa. L’arribada de la prova ciclista generarà diferents afectacions al trànsit.

El divendres el pas dels ciclistes pel centre de Tortosa es preveu entre les 16 i les 16.30 hores amb el següent itinerari: C-42, plaça del Bimil·lenari, avinguda Generalitat, pont de l’Estat, avinguda Colon, carrer Tarragona, rambla Catalunya, plaça Corona d’Aragó, Roquetes, Port (Portell, final d’etapa). La Policia Local tallarà el trànsit del tram urbà de Tortosa entre les 15.30 i les 17.30 hores aproximadament, excepte per als vehicles d’emergència. Des de l’Ajuntament s’informarà als diferents centres d’ensenyament de les restriccions de trànsit i possibles afectacions durant l’horari de sortida escolar. Es demana a la ciutadania atendre les indicacions dels agents de trànsit, evitar agafar el vehicle durant les hores assenyalades i no estacionar en tot l’itinerari que recorreran els ciclistes.

Aquelles persones que vulguen accedir al Port el divendres han de saber que a partir de les 9 hores el trànsit quedarà restringit, i des de les 11 hores aproximadament tallat completament el pas de vehicles a motor.

Dissabte entre les 8 i les 12.10 hores quedarà tallada al trànsit l’avinguda Generalitat, entre el carrer Rosselló i la plaça de la Pau. Els ciclistes es dirigiran cap a la C-12, creuant el pont de l’Estat, avinguda Colom, Rambla Catalunya i plaça Corona d’Aragó, trajecte que quedarà tancant mentre passe la caravana i immediatament alliberat una vegada haja sortit de la ciutat.

«Estem molt contents que la Volta arribe a Tortosa després de 25 anys», ha valorat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, tot afegint que s’està en converses amb les escoles per tal de minimitzar els problemes a l’hora de la sortida de l’escola, divendres tarda.

Comentarios
Multimedia Diari