Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tortosa renova l’asfalt de avinguda Felip Pedrell

L’obra abasta el tram entre Costa de Capellans i el carrer Argentina i completa les actuacions urbanístiques a l’entorn de la catedral

| Actualizado a 24 mayo 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Tortosa culmina les millores urbanístiques a l’entorn de la catedral de Santa Maria, amb la renovació de l’asfaltat de l’avinguda Felip Pedrell. Els treballs estan en marxa des d’ahir dilluns i durant la present setmana comportaran un dispositiu de trànsit per part de la Policia Local, per donar pas alternatiu i regular la circulació de vehicles.

I és que l’asfaltatge no es limita a la zona de davant la plaça de la catedral, que es trobava en mal estat, sinó que abasta des de la Costa de Capellans fins al carrer Argentina, a l’alçada del pont roig.

El pressupost d’aquesta actuació ascendeix a 109.900 euros, segons ha informat l’Ajuntament de Tortosa. El tram de l’avinguda Felip Pedrell al barri de Remolins ja es va reasfaltar fa un any i mig, així que ara es completarà l’arranjament del ferm al llarg tota l’avinguda que discorre en bona part paral·lela al riu Ebre.

Segons destaquen des del govern municipal, amb aquesta actuació, es completa tota l’actuació de millora a l’entorn de la catedral. A més de la construcció de la mateixa plaça, amb el nou equipament patrimonial Cota 0 a la part inferior, i la restauració de la façana del temple per part del Bisbat, ara estan a la recta final els treballs d’arranjament del carrer Costa de Capellans i carrer Santa Anna, així com l’adequació de l’entorn de l’edifici modernista de l’antic escorxador, actual Museu de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari