Tortosa renova les voreres de l’Avinguda Felip Pedrell

A la façana fluvial, al tram entre els carrers Bisbe Aznar i la Costa de Capellans. Després també es farà l’asfaltatge fins la plaça de la Pau

| Actualizado a 19 enero 2022 11:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres de renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre els carrers Bisbe Aznar i Costa de Capellans. L’actuació té un import de 55.000 euros i durarà dos setmanes.

L’actuació suposarà el canvi de l’actual paviment de panot per un altre de granet, seguint amb el model implantat en les anteriors actuacions fetes a les voreres del nucli antic. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha subratllat que la vorera de l’avinguda Felip Pedrell era una de les últimes pendents per arranjar a l’entorn de la zona patrimonial del nucli antic.

Per fer possibles els treballs, s’ha habilitat una regulació semafòrica per donar pas alternatiu als vehicles en un sentit i en el contrari. Aquesta regulació estarà activada durant les franges en les quals estiga treballant la maquinària o que siga necessari per l’evolució de l’actuació. Fora d’aquestes franges, la voluntat és restablir la circulació en els dos sentits quan es puga, per evitar tant com siga possible les afectacions a la circulació.

Aquesta vorera és molt transitada per les persones que es dirigeixen al barri de Remolins. A més a més, Roigé ha recordat que s’ubica en una zona molt destacada, ja que connecta amb la nova plaça de la Catedral i l’espai museístic Cota Zero, i just al davant de la façana fluvial.

L’actuació és una de les que estaven previstes per complementar l’execució de la nova plaça de la Catedral i la museïtzació de les restes arqueològiques del subsòl. Així, està previst que en poques setmanes puga començar l’execució d’una altra obra que permetrà situar a un sol nivell el carrer Costa de Capellans fins a l’accés al col·legi de Remolins. Posteriorment també es durà a terme l’asfaltatge de l’avinguda Felip Pedrell, entre la Costa de Capellans i la plaça de la Pau i es farà l’arranjament de la plaça exterior del Museu de Tortosa, amb nou arbrat i il·luminació.

Comentarios
Multimedia Diari