Ulldecona inicia les Jornades de Tardor de Teatre Amateur

Les jornades consten de quatre representacions teatrals, organitzades pel Centre Cultural i Recreatiu (CCR) d'Ulldecona

| Actualizado a 09 octubre 2021 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Grup de Teatre Pere Sans del CCR alçarà el primer teló de l'edició número 38 de les Jornades de Tardor de Teatre Amateur demà diumenge amb l'obra Tu ho ets tot, adaptada per Joan Martínez. Aquesta serà l'última representació d'aquesta peça que el CCR porta en cartera des de 2016. El grup ulldeconenc repetirà actuació el 7 de novembre per a posar en escena tot un clàssic com és El temps i els Conway de J.B. Priestley, adaptat per Carles Roig.

Entre totes dues representacions es podrà gaudir del musical Jana, lluita, estima’t, obri el teu cor a càrrec del G.T. Filagarsa de Molins de Rei (Barcelona) el dia 24 d'octubre. La importància de ser Frank, una obra clàssica contemporània d'Oscar Wilde, posada en escena pel Grup Teatre del Talió de Lleida, tancarà les jornades el 14 de novembre.

Les representacions es duran a terme en diumenges alterns a les 18.30 hores al Teatre Orfeó Montsià d'Ulldecona.

Aquestes jornades no es vendran abonaments com en anys anteriors, però es podran adquirir les entrades per a totes la funcions. Amb la finalitat d'escalonar la venda d'entrades es podran adquirir en les taquilles del teatre avui de les 19 a les 20 hores i els diumenges de jornades una hora i mitja abans de començar la funció.

El preu per als socis del Centre Cultural i Recreatiu és de tres euros i per als no socis de cinc euros. El CCR i l'Ajuntament d'aquest municipi del Montsià organitzen aquestes jornades teatrals en col·laboració amb el Patronat de la Passió d'Ulldecona.

Sota el lema 'Aixequem el teló entre tots', l'organització destaca que "el teatre serveix per millorar la comunicació i pot transmetre missatges positius per enfortir l'autoestima. A més, també ajuda a disminuir l'ansietat i afavoreix la creativitat, la qual cosa també beneficia el benestar emocional".

Comentarios
Multimedia Diari