Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Un ampli dispositiu pentina el riu Ebre en la recerca del jove desaparegut a Benissanet

Hi prenen part bombers, mossos, equips submarins, barques i un helicòpter

26 julio 2022 17:22 | Actualizado a 26 julio 2022 17:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts a la tarda continua la recerca del jove que va desaparèixer al riu Ebre dilluns a la tarda, quan s’estava banyant amb uns amics, en una illeta fluvial a l’alçada de Benissanet. Les tasques s’han reprès a primera hora del matí, després que ahir a la nit es van haver d’aturar per falta de visibilitat. Hi ha activades una quinzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals equips submarins i dues barques, a més d’un helicòpter. Segons informen els Bombers, s’estan resseguint els dos marges del riu aigües avall del lloc del succés, amb unitats subaquàtiques fent immersions i cinc embarcacions -tres dels mateixos bombers i dues de Mossos d'Esquadra- en superfície pel llit del riu.

El cap territorial dels Bombers de Generalitat al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, Guillem Guinjoan, explica a l'ACN que, segons testimonis dels fets, el noi va desaparèixer en una escullera al costat del riu, punt on es concentra la recerca des del primer moment, s'hi bé s'estan pentinant més espais, amb la trentena de bombers desplegats a la zona. Segons diverses fonts, el jove, d’uns vint anys, no sabria nadar molt bé.

Actualment es donen bones condicions per a la recerca, tant meteorològiques com del riu, amb un cabal no gaire alt, d'uns 120 m3/segon. Els Bombers contemplen, com una de les possibilitats, que el cos pugui estar atrapat entre la vegetació a la llera del riu. Tampoc es preveu que hagi pogut allunyar-se gaire més enllà de Miravet.

L’alcalde de Benissanet, Xavier Arbó, detalla que la zona on va desaparèixer el jove no té vegetació i sí una forta corrent del riu. “Malauradament per una estona de passar-s'ho bé, el resultat és tràgic”, ha lamentat l’alcalde.

Comentarios
Multimedia Diari