Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Una vintena de xiquets participaran en els casals d’estiu d’Ulldecona gràcies a ‘la Caixa’

Aquesta iniciativa facilita a famílies amb dificultats econòmiques que els seus nens puguin accedir al lleure educatiu de qualitat i es redueixi el risc d’exclusió

| Actualizado a 18 julio 2022 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha facilitat la inscripció de 22 xiquets/es i joves als casals d’estiu d’Ulldecona a través d’un projecte engegat per la Fundació Ulldecona, en els casals per a infants que gestiona la mateixa entitat amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

A través d’aquesta iniciativa es permet que famílies amb dificultats econòmiques tinguin accés a un lleure educatiu de qualitat, afavorint també la igualtat d’oportunitats entre els xiquets/es del municipi i ajudant a reduir-ne el risc d’exclusió social. La participació dels infants en aquestes activitats, també permet facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, facilitant l’accés als pares i mares al mercat laboral.

El lleure és un aspecte essencial en la formació i socialització de les persones, essent per tant de vital importància la participació de tots els xiquets i xiquetes en activitats de lleure educatiu.Aquest és ja el sisè estiu que Fundació “la Caixa” participa en aquest projecte, havent col·laborat també el 2017 amb la Fundació Ulldecona a través del projecte ‘Beques per al Servei d’Ajuda a Domicili i l’Espai de Respir’, que va permetre la creació de beques per a gent gran amb pocs recursos econòmics per a fer ús dels serveis que presta la Fundació.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació “la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Comentarios
Multimedia Diari