Èxit d'assistència a la 23a Fira de Santa Llúcia d'Amposta

N.Serra

Whatsapp
Venda de plantes de Nadal a la Fira de Santa Llúcia. FOTO: Joan Revillas

Venda de plantes de Nadal a la Fira de Santa Llúcia. FOTO: Joan Revillas

Situats pel nucli antic d’Amposta, gairebé una seixantena de comerços locals i artesans van oferir ahir els seus productes de decoració, alimentació o roba, entre altres, amb motiu de la celebració de la 23a Fira de Santa Llúcia.
Explica Susanna Sancho, regidora de Comerç i Mercat Municipal, que l’assistència va ser notable. «Durant tot el dia va passar molta gent per la fira, va haver-hi un flux constant i la gent es va repartir bastant», diu la regidora, que apunta que l’esdeveniment a més de dinamitzar la ciutat és un avanç de com anirà la campanya de Nadal. «En general els comerços estan contents, la gent va passar i va comprar. Hi ha consciència de compra local», afirma.
Habitualment la Fira també destina un espai a entitats socials. «Aquestes també fan acte de presencialitat, de donar-se a conèixer i aprofiten per vendre productes en els quals es pot col·laborar de forma solidària», diu la regidora, tot destacant també el paper social en la creació de les Cortines de Santa Llúcia, fetes per la Residència de Gent Gran, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre i APASA. «Les entitats també fan seu el Nadal a la ciutat. Al final el Nadal el construïm entre tots», apunta Sancho.

Comentarios

Lea También