Èxit de participació amb el Festival FoodTrucks d’Amposta

Espectacles de circ, balls ‘swing’, un mercat ‘vintage’ i una exposició de Harleys i cotxes clàssics han amenitzat la festa

08 abril 2019 08:06 | Actualizado a 09 abril 2019 07:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prop d’una vintena de caravanes de menjar, deu tipus de cerveses artesanes a la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay, una concentració de vespes clàssiques i exposició de Harley Davidson i de cotxes clàssics, exhibicions de circ i moltes activitats més ambientades en l’estètica dels anys 60 han omplert el Parc dels Xiribecs d’Amposta aquest cap de setmana. 

Aquesta ha estat la quarta edició del Festival FoodTrucks d’Amposta que aquest any, com a novetat, s’ha allargat a dos. Segons l’alcalde de la localitat, Adam Tomàs, «teníem moltes demandes de persones que en dissabte no podien participar i ens demanaven que ho ampliéssim a diumenge també». 

El regidor de Festes, Ramon Bel, també va explicar que el fet de «fer-ho dos dies et dona la possibilitat que si, per exemple, un dia fa vent o plou, salves la jornada amb l’altre». I aquest va ser el cas d’Amposta, que, tot i donar previsions de pluja durant tot el cap de setmana, només va ploure dissabte a la tarda. I diumenge el Festival de FoodTrucks va tenir un dia assolellat. 
Un dels que va expositors de cervesa artesana de la fira comentava que «tot i la ploguda de la tarda, la gent de seguida que va acabar va tornar al parc i la festa continuar».

Amposta pionera
I és que Amposta ha estat el primer municipi de les Terres de l’Ebre en posar valor en una activitat d’aquestes característiques, més pròpies de les capitals catalanes, com és el cas de Girona, Barcelona o Tarragona. 

A més a més, com ha recalcat l’alcalde del consistori, «l’espai del parc dels Xiribecs, idoni per a aquesta mena d’esdeveniments». 
Un pla idoni per al cap de setmana que ha convidat gastronomia, moda i espectacle a banda de: «dinamitzen econòmicament la nostra ciutat» afegeix l’alcalde.

I és que a banda dels balls «swing» i les caravanes amb menjar també van habilitar una zona per al Mercat vintage i una altra per a un CraftyDay, on hi ha hagut una vintena de parades d’artesania i també de comerç de la ciutat.

El circ, el protagonista de diumenge
Diumenge el circ va omplir el Festival de FoodTrucks, i és que, aprofitant que va ser el Dia Mundial del Circ, l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta va organitzar diferents espectacles de diferents disciplines, també tallers per als més curiosos, i fins i tot va portar artistes convidats. Com explicava el director de l’Escola, «tot plegat és per posar en relleu que el circ és cultura i que la cultura ens fa millors persones».

L’èxit de participació ha sigut molt elevat, tant de la gent del municipi com de forans vinguts de totes les parts de les Terres de l’Ebre. Un any més, el Festival FoodTrucks d’Amposta ha causat sensació i ja s’espera la pròxima edició.

Comentarios
Multimedia Diari