Arriba a Tarragona el primer centre 'inTouch' de CaixaBank

El centre compta amb 24 gestors especialitzats i espera atendre 48.000 clients a través dels canals digitals i de comunicació de CaixaBank

16 marzo 2021 12:01 | Actualizado a 16 marzo 2021 14:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank posa en marxa al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre el servei “inTouch”, un centre d'atenció a clients a través de gestors personals online especialitzats en assessorar a través de les noves tecnologies. Aquest projecte, que potencia l'atenció personal entre clients de banca de particulars que utilitzen preferentment els canals digitals per relacionar-se amb la seva entitat financera, se situa a la ciutat de Tarragona i compta amb 24 gestors especialitzats. El centre està ubicat a la Rambla President Lluis Companys.

Des d'aquest centre, CaixaBank gestionarà 48.000 clients. “inTouch” implementa un nou model de relació que integra les noves tecnologies de comunicació omnicanal que permeten estar a prop del client i generen una relació de confiança entre aquest i el gestor expert. El nou centre “inTouch”, pertanyent a la direcció territorial transversal que dirigeix Raúl Marqueta, està dotat de tota la infraestructura tecnològica necessària per atendre els clients a través dels canals digitals i remots.

El centre “inTouch” donarà servei a clients del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Els professionals que operen en aquests centres són persones amb coneixements de serveis financers i d'atenció al client i orientació cap a la banca comercial.

Segons afirma Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, “l’entitat ha decidit obrir aquest centre a Tarragona perquè compta un número significatiu dels diversos perfils de clients que demanden una forma diferent d’accés als serveis financers i disposa de les infraestructures i el nivell tecnològic adequats per instal·lar un centre d’aquestes característiques. Hem d’estar en continua adaptació perquè el talent del nostre equip

evolucioni des de la banca transaccional cap al valor afegit al client”. Masana ha afirmat que “els clients aposten cada vegada més pels serveis digitals de l'entitat i Tarragona és un enclavament estratègic i encaixa a la perfecció amb l’esperit innovador de CaixaBank. Per aquest motiu, hem decidit obrir el nostre centre “inTouch” aquí”.

Masana assenyala que “existeixen molts perfils diferents d'usuaris, tots ells amb necessitats diferents, i no sempre és fàcil detectar-les, especialment si es tracta de persones que, per relacionar-se amb la seva entitat, utilitzen preferentment Internet i el mòbil. Per a aquest perfil de client resulta d'especial interès l'atenció d'un gestor especialitzat, que li ofereix informació i resol els seus dubtes just a través dels seus canals preferits”.

El servei es basa en la figura d'un gestor personal financer que, recolzat en les capacitats tecnològiques de CaixaBank, aporta solucions a totes les necessitats financeres del client utilitzant canals remots, incloent videoconferències, missatgeria instantània o atenció telefònica. L'entitat financera, reconeguda a nivell internacional per la seva estratègia d'innovació, compta amb recursos tecnològics avançats per a la comunicació entre clients i gestors, especialment aptes per a l'assessorament financer a particulars.

CaixaBank compta amb serveis diferencials que aporten valor afegit, com el “Mur”, un servei a través de CaixaBank Now que s’adreça als clients de CaixaBank Banca Privada, als clients de CaixaBank Banca Premier i als clients seleccionats per rebre atenció a través del centre “inTouch”. Funciona de forma similar al “mur” de missatges de Facebook, amb l'avantatge de la plena seguretat en les comunicacions entre clients i gestors i l'arxiu automàtic de tota la documentació. El “Mur” ofereix realitzar vídeo trucades i signar l'operació de forma online. També incorpora la possibilitat de contactar amb el gestor i amb especialistes de productes, com a finançament o tresoreria, perquè ajudin de forma remota als clients en les seves operacions més complexes.

CaixaBank, líder en innovació

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que té la major base de clients digitals d'Espanya (7 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com ara la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte escollit com un dels Projectes Tecnològics de l’any als Tech Project Awards 2019 de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs més ben valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals, amb reconeixements com el de "Millor entitat de el món en Banca de Particulars 2020" i "Millor Banc a Espanya 2020 "per la revista nord-americana Global Finance. Aquests premis se sumen als obtinguts en l'àmbit de la banca digital, com el "Millor banc digital en banca de particulars a Espanya 2020", i en l'àmbit de banca privada, en què CaixaBank ha estat escollida "Millor entitat de Banca privada d'Europa per la seva cultura i visió digital 2020 ".

Comentarios
Multimedia Diari