CaixaBank concedeix un 89% més d’operacions de finançament al sector hoteler tarragoní durant el primer quadrimestre de 2020

L'entitat vol seguir sent una peça clau perquè la recuperació de l'economia espanyola sigui el més ràpid possible, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les necessitats del sector.

28 mayo 2020 07:40 | Actualizado a 28 mayo 2020 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank Hotels & Tourism, la línia de negoci amb la qual l'entitat lidera el mercat turístic a través d'un model d'especialització i proximitat amb les empreses i negocis del sector, ha concedit un total de 92,4 milions d’euros al sector hoteler i d’allotjament turístic a Tarragona.

El total d’operacions creditícies a la província ha estat de 169, un 89% més que el mateix quadrimestre de l’any anterior.

Al conjunt de Catalunya, s’han concedit 809 operacions de crèdit al sector hoteler per un total de 253 milions d’euros durant el primer quadrimestre de 2020. Pel què fa a l’estat espanyol, CaixaBank ha concedit un total de 1.100 milions d'euros de crèdit al sector durant el primer quadrimestre de 2020, el que suposa un creixement del 48% respecte al mateix període de l'any anterior.

Aquest volum de crèdit posa de manifest de nou la confiança de Caixabank al sector turístic i l'aposta decidida de l'entitat a continuar sent una peça clau perquè la recuperació de l'economia espanyola sigui el més ràpida possible, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les necessitats específiques d'aquest sector fonamental per al país. A través de la seva línia especialitzada, l'entitat ha posat a disposició dels clients del sector turístic mesures específiques entre les quals destaquen la concessió de línies de liquiditat i la moratòria o mancances en els crèdits hipotecaris, per tal de preservar al màxim la liquiditat de les empreses en aquesta situació de cessament de l'activitat. CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 9.300 clients del sector de l'allotjament turístic i té acords amb les principals federacions i associacions hoteleres, el que posiciona l'entitat com un referent per a aquest segment d'empreses i un actor clau amb capacitat per a detectar les necessitats del sector i donar-li suport amb el servei personalitzat que requereix la situació actual a través d'un equip de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 1.200 assessors de CaixaBank Empreses.

Mesures de suport per reactivar l’economia

A més de totes les línies de finançament establertes per l'entitat, des que va començar la crisi de la COVID-19, CaixaBank ha activat un ampli paquet de mesures amb l'objectiu d'atenuar els efectes econòmics del coronavirus i donar suport a les necessitats de la societat.

Sota el lema #AmbTuMésQueMai i en el marc del compromís de CaixaBank amb la banca socialment responsable, s'han posat en marxa un seguit d'accions per ajudar a particulars, autònoms i empreses davant la situació actual. Aquesta iniciativa recull, entre altres mesures, l'avançament del pagament de les pensions i prestacions per desocupació o la condonació de lloguers dels habitatges propietat de l'entitat.

CaixaBank ha activat a més durant aquest període el voluntariat en línia a través de la seva Associació de Voluntaris i ha impulsat, juntament amb la Fundació "la Caixa", la campanya solidària "Cap llar sense aliments" per respondre, de forma excepcional, a l'emergència social derivada de l'actual crisi sanitària i social.

Comentarios
Multimedia Diari