El COAPI i Associació de Tarragona celebra la Nit de Gala 2019

L’acte anual, celebrat enguany a La Boella, és un dels més importants de l’ens col·legial, al qual van assistir col·legiats, associats i professionals del sector

13 julio 2019 18:24 | Actualizado a 13 julio 2019 18:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI) i Associació de la província de Tarragona va dur a terme aquest passat divendres 12 de juliol a la Boella la Nit de Gala 2019. Enguany, de fet, hi van assistir més de 350 persones. Es tracta d’un dels actes més representatius de l’ens col·legial i en el qual es recorden els assoliments duts a terme durant l’any. A banda, també s’hi fan reconeixements i es posen a sobre la taula reptes de futur del sector.

El lema de la vetllada va ser ‘Passió immobiliària’, un fil conductor que va compartit-rse en gran part dels discursos que es van dur a terme. A l’acte van assistir representants del Consejo General de COAPI de España i el COAPI de Barcelona, de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, el Col·legi d’Economistes de Tarragona i el COAPI de Lleida, entre altres entitats i professionals del sector. La gala va ser conduïda per Sílvia Petit i el toc distès el va donar l’humorista Leo Harlem, amb el qual els assistents van gaudir d’allò més amb la seva facilitat per fer riure  la gent.  

Un dels moments més significatius de la Nit de Gala 2019 va ser la bona relació entre el COAPI i Associació de Tarragona i el COAPI de Barcelona. Es fa fer palesa a la trobada entre el president del COAPI i Associació de Tarragona, José Antonio Mas Flores, i el president del COAPI de Barcelona i del Consejo General COAPI de España, Gerard Duelo Ferrer.

Van demostrar com de consolidat està el sector. Van parlar d’augmentar el nombre de API a l’Estat i van destacar els reptes de futur que tenen per endavant. També van esmentar temes com ara la dignificació i organització de la professió, sense restar importància a la formació. La vetllada també va tenir cabuda per la projecció d’un spot per  donar a conèixer la professió entre la ciutadania, un  element que va dinamitzar l’acte.

Un format més àgil

Aquesta va ser una de les novetats de l’esdeveniment: un canvi de format. Van optar per un de més àgil per cridar l’atenció als assistents. Un altre dels plats forts de l’esdeveniment col·legial va ser el repartiment de certificats als nous agents immobiliaris donats d’alta aquest any 2019, tant els col·legiats i col·legiades, com els associats i associades.

Amb tot, també hi va haver temps per a reconeixements. En aquest sentit, la Sra. Mª Mercè Martorell Comas va rebre un reconeixement als 25 anys  de professió. Per la seva banda i com a factor sorpresa, el Guardó a la Trajectòria Professional va ser per a Pineda Malapeira Roiges, de Finques Malapeira, amb més de 60 de vinculació amb el Col·legi. En acabar, tots els assistents van poder gaudir d’un àpat, clau per generar sinergies.

Comentarios
Multimedia Diari