'El cafè ha experimentat en els últims anys una certa revalorització'

L' empresa nascuda el 1941 es troba en plena expansió

23 julio 2018 09:02 | Actualizado a 23 julio 2018 09:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’origen de Cafès Civit es remunta al 1941, quan el seu fundador, Antoni Civit va crear l’empresa a Tortosa. En l’actualitat, són tres els germans que la dirigeixen.

Com s’explica que una empresa hagi tingut una expansió tan important?

L’expansió del negoci és principalment degut al fet de ser una empresa relativament petita, això fa que el nostre principal avantatge sobre la competència és la flexibilitat. Som suficientment grans per poder oferir un servei de grans grups a nivell de producte i qualitat, i alhora som suficientment petits per adaptar-nos a totes les necessitats que el client necessita.

El cafè és el vostre producte principal. Ajuda que sigui un producte tan globalitzat?

El fet que el cafè sigui un producte global pel que fa a consum, ajuda a poder vendre’l a tot arreu, ja que és la segona beguda més consumida a escala mundial, evidentment després de l’aigua (encara que hi ha certa controvèrsia si aquesta és el cafè o és el te).

El vostre estoc de cafès és molt variat. Hi ha algun tipus de cafè que hagi tingut una gran demanda en els últims temps?

El cafè ha experimentat en els últims anys una certa revalorització, especialment després que s’hagi posat a l’abast dels consumidors en forma de càpsules. Aquest fet ha ocasionat un interès pels orígens de cafès que normalment no eren tan coneguts.

Què és el que fa especial el Cafès Civit?

Si hagués de definir el que fa que el nostre cafè sigui especial, és el procés amb el qual es fa. El fet que tot l’equip de fabricació porti tants anys fentho, fa que aquest cafè sigui el resultat d’una experiència de molts anys i un mètode que està entre el procés industrial i l’artesà.

Per últim, quina importància té BBVA per a la vostra empresa?

BBVA ha representat el soci necessari per créixer. El mercat actual en el cafè necessita inversions constants. També el fet de créixer en facturació fa que necessitem un soci financer que aporti les eines necessàries per mantenir les necessitats financeres.

Comentarios
Multimedia Diari