El futur de la química és el de tots

L’alcalde Joan Maria Sardà i Padrell aposta per la química per fer més gran el municipi de la Pobla de Mafumet i, d’aquesta manera, també tot el territori

29 marzo 2021 10:05 | Actualizado a 15 abril 2021 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sortosament hem deixat enrere l’any de la propagació de la pandèmia i ens trobem, el 2021, en l’any de la vacuna. Resulta eviden,t però, no per això, hem de passar-ho per alt: la indústria del coneixement, de la ciència, de la química, és la que ens aporta la solució concreta a un repte global. Un cop més.

Tot plegat neix del talent humà, element imprescindible per a qualsevol activitat beneficiosa per a la societat i que, en el cas del sector químic, és inqüestionable. Aquest talent nodreix el principal motor econòmic del nostre territori, un sector que ocupa a més de 42.000 persones entre llocs de treball directes, indirectes i induïts.

Es tracta, doncs, d’un pilar fonamental per a l’economia del territori que, a més, està basat en el talent i en el coneixement i que, també, aporta valor afegit com a creador de solucions estratègiques a reptes i problemes concrets i globals.

A la Pobla diem que, entre tots, fem més gran el municipi. D’igual manera, junts podem fer més gran el nostre territori i dotar-lo de futur.

 

Comentarios
Multimedia Diari