Gazeley construirà un magatzem de 28.500 m2 a Valls

Està previst que entri a operar al febrer del 2020. L’Institut Català del Sòl ha estat l’entitat pública que ha promogut la venda del terreny

23 mayo 2019 17:02 | Actualizado a 25 mayo 2019 19:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La companyia Gazeley, del grup GLP, construirà a Valls (Alt Camp) un magatzem de 28.500 m2 per a empreses de logística, distribució i comerç electrònic que està previst pugui començar a operar al febrer del 2020. L’Institut Català del Sòl ha estat l’entitat pública que ha promogut la venda del terreny en el qual se situarà aquest projecte.

Aquesta inversió serà la primera que duu a terme Gazeley a Catalunya, i la tercera a Espanya, des que la firma especialitzada en la promoció de magatzems logístics i parcs de distribució reobrís les seves oficines a la península l’any passat.

En un comunicat, la companyia ha detallat que el magatzem comptarà amb una altura lliure d’11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. De fet, el magatzem estarà dissenyat per aprofitar al màxim l’espai d’emmagatzematge.

L’edifici tindrà una certificació «Breem Very Good» que reflecteix el compromís de Gazeley amb el desenvolupament d’espais sostenibles a través de la seva cartera europea Investidors de l’any. L’Institut Català del Sòl (Incasòl), que depèn de la Generalitat, ha intermediat en la venda del terreny on es construirà el magatzem, que rebrà el nom de G-Park Valls.

A la zona en la qual s’ubicarà el magatzem tenen la seva seu marques europees d’importància com Ikea i Frigicoll i és a només 25 quilòmetres del port de Tarragona i a 90 quilòmetres de l’aeroport de Barcelona.

1,5 milions de metres

Gazeley disposa de més d’1,5 milions de metres quadrats en edificis en propietat a mercats estratègics del Regne Unit, Alemanya, França, Espanya, Itàlia i els Països Baixos. Es preveu que doni feina a un centenar de persones i ha suposat una gran inversió.

Oscar Heras, el director de Gazeley a Espanya va dir al comunicat que «des que vaig tornar a entrar al mercat espanyol l’any passat, hem estat examinant un ventall d’oportunitats en què podem utilitzar el nostre equip de desenvolupament líder per portar als nostres clients edificis de qualitat excepcional», va afegir que «hem vist una demanda creixent d’espai en aquesta regió a causa de les seves excepcionals connexions de transport i la proximitat a mercats clau. Estem segurs que aquest magatzem serà molt demandat mentre seguim el procés de desenvolupament».

Gazeley és un desenvolupador, inversor i gerent líder de naus logístiques europees i parcs de distribució amb una cartera de 17 milions de metres quadrats concentrada als mercats estratègics de logística del Regne Unit, Alemanya, França, Espanya i els Països Baixos.

A més de la seva cartera operativa, que és un 98% arrendat a clients  com Amazon, UPS i Volkswagen.Gazeley és la plataforma GLP d’Europa.
Aquest és un gestor d’inversions líder a nivell mundial especialitzat en inversions en logística i tecnologia relacionada, amb un patrimoni gestionat de fons d’immobles i de capital privat de 64.000 milions de dòlars dels Estats Units a tot el món.

La plataforma de fons immobiliaris de la companyia és una de les més grans del món, amb una superfície de 73 milions de metres quadrats..

Comentarios
Multimedia Diari