Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Juan Pedro Díaz, nou gerent de l'AEQT

Procedent de Celanese, encara des de principis d'aquest mes una nova etapa en l'Associació Empresarial Química de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Juan Pedro Díaz, nou gerent de l'AEQT

Juan Pedro Díaz, nou gerent de l'AEQT

Des el passat 1 de febrer, Juan Pedro Díaz ha assumit la Gerència de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), "amb l’objectiu de coordinar i potenciar les sinèrgies entre les diferents companyies associades i impulsar la interacció entre el sector i el seu entorn", segons explica aquesta associació empresarial en un comunicat.

La seva experiència nacional i internacional "serà fonamental per al desenvolupament dels serveis que ofereix l’Associació ", afegeix aquesta nota.

Juan Pedro Díaz, llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Rovira i Virgili, va desenvolupar la seva carrera professional a l’empresa TAQSA (posteriorment Celanese) on va exercir diversos càrrecs de creixent responsabilitat, als camps del Supply Chain i Manufacturing arreu d’Europa, fins arribar a ser Director Global de Compres Indirectes i Serveis de l’empresa multinacional americana Celanese.

Temas

Comentarios

Lea También