L'Hospitalet de l'Infant acollirà la 18 edició de la Jornada Gresol

Felix Finkbeiner, Santiago Niño-Becerra, Pere Brugal o Fernando Aldecoa seran alguns dels ponents de la XVIII Jornada Gresol

30 septiembre 2019 16:40 | Actualizado a 02 octubre 2019 12:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui s’ha presentat al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant el programa de la XVIII Jornada Gresol, una cita econòmica de primer nivell que organitza la Fundació Gresol des de l’any 2001, en aquesta edició, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, M. José Gómez, el president de la Fundació Gresol, Emili Correig; i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, han explicat com van els preparatius d’aquesta edició i han donat tota mena de detalls dels ponents que intervindran en la trobada, així com les temàtiques que s’hi abordaran.

El Teatre-Auditori de  l’Hospitalet de l’Infant acollirà la XVIII Jornada Gresol que se celebrarà el dijous 24 d’octubre. Sota el lema ‘Empresa i Talent’, s’hi tractaran diferents temàtiques d’interès general i, sobretot, empresarial, com són la indústria 4.0, els nous reptes del turisme -de la mà de PortAventura World-, el sector energètic o la sostenibilitat i el lideratge disruptiu.   

També s’abordarà un tema cabdal com és el Medi Ambient i el Canvi Climàtic de la mà d’un jove alemany, Felix Finkbeiner, que l’any 2007 i amb només 9 anys, va iniciar un projecte a escala mundial que consisteix en plantar arbres per tot el món per tal de combatre el canvi climàtic. Aquest projecte és “Plant-for-the-Planet”, una fundació amb presència a tot el món i que té per objectiu crear consciència sobre la necessitat de la sostenibilitat a través dels nens i dels joves.

Com no podia ser d’una altra manera, s’hi explicarà en quina situació econòmica es troba el país de la mà d’un reputat economista, el catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull, Santiago Niño-Becerra, que serà qui donarà el tret de sortida de les ponències i un dels plats forts de la trobada.   

Altres ponents de primer nivell que han confirmat la seva participació en la Jornada són Antoni Garrell, director general de la Fundació per l’ESDi i expert en indústria 4.0; Pere Brugal, leader transformador, consultor en creixement sostenible i empresari és ex-Directiu de Tesla, Nike, Desigual, Leví´s i Pronovias; Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World; David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme; Mireia Oranias, sòcia de PwC Catalunya; Víctor Cusí, president d’EolicCat i director general de Normawind o Vicente López-Ibor Mayor, president de la Federació Europea d’Associacions de Dret de l’Energia (EFELA).

Per la seva banda, en la inauguració de la jornada intervindran l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Sr. Alfons Garcia; el president de la Fundació Gresol, Sr. Emili Correig; i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Jordi Puigneró. Per cloure la Jornada comptarem amb el president d’honor de la Fundació Gresol, Sr. Anton Pont; i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Sra. Noemí Llauradó.

Cal destacar molt positivament la col·laboració público-privada que s’aconsegueix amb la Jornada i que té per objectiu reforçar tot el teixit empresarial del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Fins ara, s'han organitzat 17 edicions d’aquestes jornades, en les quals han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels darrers 50 anys i on assisteixen al voltant de 300 empresaris i professionals de la província i d’altres indrets de Catalunya, moguts per la possibilitat de fer networking. Gresol s’ha erigit com el fòrum econòmic i de debat més important de la Catalunya Nova.

Els col·laboradors

La XVIII Jornada Gresol compta amb l’especial col·laboració d’entitats i empreses que fan possible la trobada, com són: l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la Diputació de Tarragona, CaixaBank, Port de Tarragona, PwC, Carbonell Figueras, ALPIQ, Solunion, Comaigua, Mercedes-Benz Autolica, Mollá Rudiez & Oliva, Torelló Viticultors.

Inscripcions

Totes aquelles persones interessades a assistir a la Jornada Gresol s’hauran d’inscriure a través de la pàgina web de Gresol (www.gresol.org). Cal dir que les persones que s’inscriguin a través d’entitats col·laboradores podran gaudir d’un descompte del 50% en el preu general de la inscripció.

Gresol, el fòrum econòmic de la Catalunya Nova

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. Avui en dia, s’ha consolidat com un magnífic fòrum econòmic i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 120 empresaris que representen les firmes més importants de la Catalunya Nova.

Comentarios
Multimedia Diari