L'Incasòl ven a Avmar una parcel.la al polígon de i l'Hospitalet de l'Infant

L’empresa ampliarà les seves instal·lacions a les Tàpies II de manteniment d’embarcacions esportives

30 junio 2020 10:52 | Actualizado a 30 junio 2020 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Institut Català del Sòl, Incasòl, ha venut una parcel.la de 1.800m2 del sector Les Tàpies II de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) a l’empresa Avmar.

Aquesta empresa ja està ubicada al sector Les Tàpies i té previst ampliar les seves instal·lacions en la parcel.la adquirida amb una nau per al manteniment i reparació d’embarcacions i una botiga per a subministrament i recanvis d’embarcacions d'esbarjo.

El sector Les Tàpies II té una superfície total de 17 hectàrees i està situat al nord-oest de la carretera comarcal C-44, que enllaça l’Hospitalet de l’Infant amb Vandellòs. Té accés directe a l’autopista AP-7 i la seva sortida 38 i l’autovia A-7, sortida quilòmetre 1.129. Comparteix l’accés amb el sector de les Tàpies I, situat a l’altra banda de la carretera C-44.

Actualment, l’INCASÒL té 5 parcel·les disponibles en aquest sector destinades a indústria entre mitgeres, totes elles amb serveis de telecomunicacions, gas, electricitat i aigua. Actualment estan instal·lades en aquest sector Krypton Chemical, Alas Estaciones de Servicio, Àrea de Guissona i Sun&Sea.

Comentarios
Multimedia Diari