Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Incasòl ven a Avmar una parcel.la al polígon de i l'Hospitalet de l'Infant

L’empresa ampliarà les seves instal·lacions a les Tàpies II de manteniment d’embarcacions esportives

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'Incasòl ven a Avmar una parcel.la al polígon de i l'Hospitalet de l'Infant

L'Incasòl ven a Avmar una parcel.la al polígon de i l'Hospitalet de l'Infant

L’Institut Català del Sòl, Incasòl, ha venut una parcel.la de 1.800m2 del sector Les Tàpies II de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) a l’empresa Avmar.

Aquesta empresa ja està ubicada al sector Les Tàpies i té previst ampliar les seves instal·lacions en la parcel.la adquirida amb una nau per al manteniment i reparació d’embarcacions i una botiga per a subministrament i recanvis d’embarcacions d'esbarjo.

El sector Les Tàpies II té una superfície total de 17 hectàrees i està situat al nord-oest de la carretera comarcal C-44, que enllaça l’Hospitalet de l’Infant amb Vandellòs. Té accés directe a l’autopista AP-7 i la seva sortida 38 i l’autovia A-7, sortida quilòmetre 1.129. Comparteix l’accés amb el sector de les Tàpies I, situat a l’altra banda de la carretera C-44.

Actualment, l’INCASÒL té 5 parcel·les disponibles en aquest sector destinades a indústria entre mitgeres, totes elles amb serveis de telecomunicacions, gas, electricitat i aigua. Actualment estan instal·lades en aquest sector Krypton Chemical, Alas Estaciones de Servicio, Àrea de Guissona i Sun&Sea.

Temas

Comentarios

Lea También