La Diputació de TGN y la URV creen un nou espai de trobada virtual per a empreses innovadores

El Hub Emprèn CatSud entra en funcionament aquest mes de juliol amb una seixantena d'empreses d'arreu de la demarcació

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Hub Emprèn CatSud entra en funcionament aquest mes de juliol amb una seixantena d'empreses d'arreu de la demarcació. Foto: Cedida

El Hub Emprèn CatSud entra en funcionament aquest mes de juliol amb una seixantena d'empreses d'arreu de la demarcació. Foto: Cedida

La Diputació de Tarragona i la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili posen en marxa el Hub Emprèn CatSud (https://www.dipta.cat/empren/hub/) un espai de trobada virtual adreçat a empreses consolidades i de nova creació (start-ups) de la demarcació de Tarragona. Aquesta iniciativa permet a les empreses establir sinergies, treballar i desenvolupar projectes de forma conjunta i resoldre reptes comuns basats en la innovació.

El projecte parteix d'una primera fase impulsada, ara fa un any, per la Universitat Rovira i Virgili i que va consistir en el llançament d'una plataforma per vincular els projectes emprenedors i les tecnologies de la universitat i les empreses del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

El nou hub, que a hores d'ara allotja 50 empreses de nova creació i 15 de consolidades, es posa en marxa aquest mes de juliol amb el llançament d'un nou repte en l'àmbit del turisme: una proposta que convida a les empreses a presentar solucions innovadores per apropar a les famílies els diferents espais de la Batalla de l'Ebre amb l'ajuda de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Temas

Comentarios

Lea También