Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'atur puja al gener a Catalunya un 1,16%

Amb 4.848 aturats més que al desembre, la pujada és menor que la del conjunt de l'Estat, on la desocupació creix un 1,87%

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una oficina del SOC. Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una oficina del SOC. Foto: ACN

El nombre de persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya en el mes de gener s'ha situat en 422.866 persones, cosa que suposa 4.848 aturats més que en el mes de desembre, l'1,16% més, per sota del creixement percentual de l'estat espanyol que aquest mes de gener ha vist com la desocupació ha augmentat l'1,87%, set dècimes més que a Catalunya, segons les dades publicades pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Aquest augment de l'atur a Catalunya de 4.848 persones és el més alt en aquest mes des del 2015, quan la desocupació va créixer de 6.821 persones. L'augment de la desocupació al gener s'han concentrat especialment en el sector serveis per la fi dels contractes temporals subscrits per fer front a les campanyes comercials de l'última part de l'any.

Temas

Comentarios

Lea También