L'empresària Gemma Gasulla, nova secretària de Pimec Tarragona

És llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rovira i Virgili, màster en Finances corporatives i estratègia per EADA Business School

24 febrero 2020 19:09 | Actualizado a 02 marzo 2020 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'empresària Gemma Gasulla ha estat nomenada secretària territorial de Pimec Tarragona, segons informa aquesta patronal de la petita i mitjana empresa.

Gasulla és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rovira i Virgili, màster en Finances corporatives i estratègia per EADA Business School i compta amb formació en desenvolupament d'habilitats directives i de talent.

A l'última dècada, la nova secretària ha treballat en la seva pròpia consultoria, especialitzada en estratègia i talent de grans empreses i pimes.

A més, fa sis anys va crear el projecte Más mujer, que pretén potenciar el desenvolupament personal i professional de les dones i fomentar les habilitats i les competències femenines a l'entorn laboral.

Gasulla diu encarar aquest repte amb "voluntat i il·lusió" i vol "anar sempre de la mà de les comissions, els equips i, per descomptat, els socis, les empreses i els autònoms de Pimec Tarragona". 

Comentarios
Multimedia Diari