«L’esperit solidari de Wallatoys ens fa diferents»

Entrevista. Arran la Covid-19, l’empresa de joguines inicia la campanya solidària ‘Yodoylalata, ¡por un mundo mejor!’, que lluita contra el càncer infantil, entre altres patologies

30 noviembre 2020 09:00 | Actualizado a 30 noviembre 2020 10:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Wallatoys SL és una empresa reusenca de joguines, especialitzada en la seva fabricació i distribució. Parlem amb el CEO, David Navarro, sobre la seva trajectòria.

Quins són els orígens de l’empresa Wallatoys?

Wallatoys va fundar-se el 2017. Podríem dir que és de recent creació, però està formada per un equip humà amb més de 25 anys d’experiència dins el sector de la joguina. Està especialitzada en la fabricació i distribució de joguines, així com a la compravenda de grans marques dins el sector. L’empresa té representació a més de 1.000 punts de venda de tota Espanya.

Què creuen que els fa diferents i com han viscut l’arribada de la Covid-19?

L’esperit solidari i rebel, latent a l’ànima de Wallatoys, és el que ens fa diferents. Tot plegat, s’ha vist reflectit amb la creació de la campanya ‘Yodoylalata, ¡por un mundo mejor!’. Arran la situació tan delicada de la Covid-19, que estem vivint en l’àmbit global, el nostre objectiu comú és fer arribar a totes les famílies un missatge directe i útil perquè s’uneixin a aquest projecte comú solidari.

De què es tracta la campanya?

En la nostra lluita contra el càncer infantil, les malalties rares (poc freqüents) i per la millora de la vida de les persones amb Síndrome de Down, des de Yodoylalata (Wallatoys) oferim la possibilitat, que aquest Nadal els reis solidaris vinguin en forma de peluix. La nostra campanya engloba tres organitzacions de la salut: la Federación Española de Enfermedades Raras, Down España i #Paralosvalientes del Pediatric Cancer Center (SJD). (Més informació: wallatoys.com/Yodoylalata/). A més, s’ha realitzat una gran difusió, a xarxes socials, premsa escrita i televisió (Super3-TV3). Tothom hi té cabuda, des dels més grans als més petits.

Què significa BBVA per a Wallatoys?

Els estem molt agraïts perquè han estat al nostre costat en tot moment, especialment amb la campanya ‘Yodoylalata, ¡por un mundo mejor!’, ens han ajudat a promocionar-la. D’altra banda, ens han ajudat amb el finançament de l’empresa.

Comentarios
Multimedia Diari