Volem ser una alternativa sòlida per a les persones amb discapacitats

Destaca per la inserció laboral de persones amb discapacitat

16 abril 2018 10:23 | Actualizado a 16 abril 2018 10:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Xavi Benet Sànchez, director i gerent de Laborem Dertusa-La Factoria del Mar ens parla d’una empresa del sector alimentari, fundada l’any 2000, dedicada a la manufactura de semiconserves de peix, salaons i fumats. Des dels seus principis, es va especialitzar en la manipulació de l’anxova, que era comercialitzada per tot l’Estat espanyol mitjançant l’ajuda de petits distribuïdors, però més endavant es va especialitzar en la producció de salmó i bacallà de gran qualitat.

Què és el que us fa especials?

Som l’únic CET que es dedica a la manufactura de productes del mar en tot l’estat espanyol, i un dels pocs centres que no s’ha deslocalitzat, elaborant tots els seus productes dins del territori nacional.

Teniu clients de gran prestigi nacional.

Sí, hem aconseguit establir relacions comercials amb grans superfícies com per exemple: Bon Preu, Fragadis, Caprabo, Miquel Alimentació, Gestió d’Hipermercats Eroski i Supermercats Pujol...

Quins són els plans de futur?

L’afany d’aquest Centre Especial de Treball és el de ser una clara alternativa estable i sòlida per al col·lectiu de les persones amb discapacitat, amb l’objectiu que tots ells puguin desenvolupar un treball productiu i remunerat dins d’un context protegit i adequat a les necessitats de les persones que en ell treballen.

Em pot explicar en què consisteix La Factoria del Mar?

La Factoria del Mar és una marca pròpia que hem creat realitzant una notable ampliació de la nostra gamma de productes apostant amb unes fermes reformes per la contractació de nous representants, invertint en nous dissenys en les etiquetes, nous acords logístics, reforçant la botiga en línia, continuant la tasca que realitza la botiga del carrer Mallorca, un dels punts forts del CET, a Barcelona, per a seguir impulsant i reforçant la venda i el tracte directe amb el client, sense intermediaris.

Per últim, quin paper juga BBVA en la vostra empresa?

Verdaderament, estem molt agraïts a BBVA pel suport econòmic que sempre ens dona i això ens permet estar en ple creixement.

Comentarios
Multimedia Diari