BASE-Gestió d’Ingressos de la Diputació de Tarragona facilita finançament als ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre mitjançant un crèdit de CaixaBank

BASE-Gestió d’Ingressos disposarà d’una línia de crèdit de 105 milions d’euros per avançar als ajuntaments el cobrament dels tributs gestionats.

Caixabank ha estat l’entitat financera que ha presentat la millor oferta per al 2019.

| Actualizado a 10 abril 2019 09:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

BASE-Gestió d’Ingressos, l’organisme autònom de la Diputació de Tarragona que gestiona els ingressos de la majoria d’ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, ofereix als ajuntaments de la demarcació una línia de finançament a través de la qual avança mensualment la recaptació dels tributs gestionats. Caixabank és l’entitat financera que ha presentat la millor oferta per al 2019 per una línia de crèdit de 105 milions d’euros per tal que BASE pugui oferir aquest servei.

L’acord, formalitzat pel president de BASE-Gestió d’Ingressos, Joan Piñol, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, facilita que els ajuntaments puguin beneficiar-se d’aquest finançament i s’afegeix als serveis que BASE ofereix als ajuntaments de la demarcació.

BASE, organisme de la Diputació que gestiona els ingressos dels municipis

En concret, BASE-Gestió d’Ingressos s’encarrega de gestionar ingressos per delegació d’ajuntaments, ens independents i altres administracions. Actualment és responsable d’aquesta funció a la majoria de municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Els principals serveis que s’ofereix són: la gestió, la liquidació, la recaptació, la inspecció i la comprovació de tot tipus de tributs, preus públics i altres ingressos de dret públic i privat; la informació, l’assistència, l’orientació, l’assessorament i el finançament a les administracions públiques gestionades; l’elaboració i el manteniment dels sistemes d’informació que permeten la prestació de serveis, així com la realització de totes les activitats complementàries per millorar l’eficàcia en la seva actuació.

Banca d’Institucions de CaixaBank, un servei especialitzat

Des del Centre de Banca d’Institucions de Tarragona, CaixaBank presta, mitjançant un equip d’especialistes, un servei d’assessorament i suport operatiu als consistoris, altres administracions, fundacions i associacions del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

A més d’aquests gestors, CaixaBank posa a disposició dels consistoris la seva xarxa d’oficines així com CaixaBank Now, el servei de banca online de l’entitat, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

A través de la Banca d’Institucions, CaixaBank ofereix un model de servei focalitzat en les necessitats del client institucional i que es basa en l’atenció personalitzada, l’oferta més gran de productes i serveis financers, l’especialització i la innovació tecnològica.

CaixaBank posa a disposició de les institucions diverses alternatives de finançament dissenyades a mida de les seves necessitats, així com productes d’inversió, serveis de recaptació i serveis de gestió de cobraments i pagaments, entre d’altres. Tota l’operativa d’informació i gestió on-line és accessible a través del servei de CaixaBank Now.  

CaixaBank disposa de 32 centres especialitzats en Institucions arreu de l’Estat, a més d’una extensa xarxa de prop de 5.000 oficines i 10.000 caixers automàtics. L’entitat financera és present en el 100% de poblacions amb més de 10.000 habitants i en el 94% de municipis amb més de 5.000 habitants. A Catalunya, CaixaBank és al 99% de poblacions de més de 5.000 habitants i al 96,4% de les de més de 3.000 habitants, sent l’única entitat financera a 87 municipis.

Comentarios
Multimedia Diari