Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Col·loqui al Diari: «Fons Next Generation, una oportunitat per millorar el present i salvar el futur»

Aquest dijous, 1 de desembre, la sala Victòria Climent acollirà un debat per explicar aquesta línia d’ajuts provinents d’Europa

24 noviembre 2022 13:12 | Actualizado a 24 noviembre 2022 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diari de Tarragona organitza el pròxim dijous, 1 de desembre, un debat i col·loqui per parlar d’un dels temes estratègics del territori: els Fons Next Generation que han d’impulsar projectes claus en el present i futur de la província de Tarragona.

Aquest debat i col·loqui començarà a les 9.30 hores a la sala Victòria Climent del Diari de Tarragona i comptarà amb la presència de Miriam Pérez, Directora de l’Àrea de Fons Europeus Catalunya a PwC España; Octavi Bono, coordinador dels projectes Transversals, Next Generation Funds de la Diputació de Tarragona; i Aleix Cubells, director general de Fons Europeus i Ajuts d’Estat de la Generalitat de Catalunya.

$!Col·loqui al Diari: «Fons Next Generation, una oportunitat per millorar el present i salvar el futur»

Prèviament a la intervenció dels ponents, hi haurà l’acte de benvinguda i presentació de la jornada i dels ponents a càrrec de la directora del Diari, Núria Pérez. I un cop acabades les intervencions dels convidats, s’obrirà un torn de preguntes per al públic asistent (aforament limitat) i el debat que aquestes preguntes puguin generar.

L’acte està previst que acabi al voltant de les 11 hores.

Què he de fer per assistir?

Totes les persones interessades en participar presencialment en aquest debat i col·loqui del Diari poden reservar seient trucant al 977 299720 o enviar un correu electrònic a iromarno@diaridetarragona.com

?wmode=transparent&showinfo=0&theme=light">

Diari de Tarragona també oferirà en directe el debat a través de la seva web

Comentarios
Multimedia Diari